duminică, 1 decembrie 2013

Bruschete cu ciuperci

Ingrediente

  • 5 ciuperci Champignon proaspete
  • 10 felii paine
  • 1 lingurita ulei masline
  • 1 catel usturoi
  • patrunjel proaspat tocat
  • sare si piper dupa gust
  • parmezan (optional)
  • De cele mai multe ori, cand spunem bruschete ne gandim la rosii dar sunt si alte legume care merg de minune pe micutele felii de paine prajite. Bruschetele cu ciuperci cum vi se par? Daca nu ati incercat va spunem noi ca ar trebui.

    cum se prepara bruschetele cu ciuperci?

    Incingeti o tigaie, puneti o lingurita de ulei de masline, tocati marunt un catel de usturoi, presarati sare si piper dupa gust, adaugati ciupercile taiate in patru, si caliti-le aproximativ trei minute. Prajiti feliile de paine, puneti ciupercile deasupra si presarati si putin patrunjel proaspat tocat. Sau putin parmezan, pentru o varianta mai consistenta.
    Pofta buna!

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu