duminică, 1 decembrie 2013

Ciuperci sotate cu mazare

Ingrediente

  • 500 g mazare
  • 200 g ciuperci
  • 1 catel usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 4 linguri ulei masline
  • 1/4 lingurita cimbru
  • sare si piper dupa gust
  • O mancare usoara, care se prepara rapid, care este de post si, nu in ultimul rand, este foarte sanatoasa.
    Daca nu aveti mazare proaspata puteti sa folositi si mazarea congelata, de preferat pusa chiar de voi, cand e sezonul ei. Incepeti cu ciupercile in saramura, le scurgeti bine, si le puneti in tigaie in uleiul incins, impreuna cu usturoiul si ceapa tocate fin. Le sotati timp de 5-7 minute dupa care adaugati si mazarea si potriviti cu sare si piper. La final, inainte sa opriti focul, adaugati si cimbrul. Aroma cimbrului se va combina foarte bine cu dulceata boabelor de mazare.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu